tiistai 10. maaliskuuta 2009

Tokoilua sun muuta mukavaa

Nyt alkaa näyttää jo plussaa. Likka hakee oma-alotteisesti huomiota ja lyhyet seuraamispätkät maittaa ja kuuntelee hyvin. Päättelin tässä tänään äitini kanssa, että ehkä syynä on se, että Lyyli on vielä "pentu". Tässä kuussa tulee se 11kk täyteen joten tottakai kakaraakin leikittäisi yms ja mulla pinna kireällä, että mikset nyt jummi toimi terävästi yms.
Tänään lenkillä otettiin tiellä seuraamista, siitä äkkipysähdyksiä. Vähän hapuili, mut siitä se lähtee. (Pakko saada terävyyttä lisää...)
Sitten mentiin vähän liikkeestä maahanmenoa ja lopuksi pari jättöä ja luoksetulo. Palkaksi nalkki ja roimasti kehuja sekä sitten tiellä irti tahruamista. On se kyllä pentu.

Nimittäin tänään kävin ruoan hakemassa sisältä ja yhtäkkiä Lyyli tulee kepin kanssa heilumaan, viskasin kepin ja koira katosi kulman taakse = tuli ilman keppiä ja vaati uutta. Siinä sitten muutaman heitin ja aloin ihmettelemään, että mihin se niitä oikein kantaa. No kävinpä kattomassa tarhasta niin sinnehän se niitä raahasi. Jemmaa taas pahan päivän varalle.

Huomenna me jätetään Keltsun toko väliin. Antaa nyt kakaran rauhoittua, kun ollaan 5 viikkoisesta asti joka kerta käyty siellä. Juoksutkin sattu sopivasti joulutauolle jotenjoten.
Ensiviikolla sitten startataan taas, toivottavasti hyvillä mielin eikä läskiks mene taas.

Vois alkaa suunnittelemaan koirapuistoon menoa.. Pääsis taas vähä junamatkustelemaan, mut ikävästi menee futispeleissä kaikki viikonloput.
TOSIN ! Nyt jännitetään 28.1, korialassa mustin & mirrin pihassa ois mätsi. (oonkohan maininnut tämänkin jo aikasemmissa teksteissä, hm?" No jokatapauksessa aivan ihana Ellu on luvannut esittää kakaran. Eka mätsi ja toi on tollanen häslä jonka keskittymii pettää joka sekunti, nii eipä ois tilannetta yhtään auttanut mun hermoilu. Jännitetään sitten sivusta.
Ja, jos Ellu ei 6.4 pääse (pakko päästä tai muuten se ei saa rauhaa) niin lykkään koiran Janskulle. Hännästä kiskasu niin kaunis ravi tulee. Ite en "kehään" mene, mun tuurilla kaadun sinne, tai Lyyli pääsee karkuun tai tekee tarpeet tai muuta häpeällistä mistä meidät muistetaan aina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti