keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Valjasdogi


Tänään oli mulla taas koulusta "vapaapäivä". Meinaa sitä, että tänään oli taas yllätysyllätys, lääkäri. Tarkemmin sanottuna mulla oli Kuusaalla allergia- ja astmatestit. Ja negatiivistä näytti ! Enää vaa altistuksia vailla ja saadaan selville olisko ohi mennyt tämän 15 vuoden aikana olleet pahat allergiat.
Mm, jos vaikka pääsis maistamaan miltä jätski maistuu.

Nohnoh. Käyttin sitten lääkäritestin jälkeen seikkailemassa Mustissa & Mirrissä. Tuli taas tehtyä hyvät löydöt. Pääasiassa uutta pantaa me lähtiin metsästämään ja löydettiinkin aito nahkapanta hinnalla 3,90€ ! Ihmeteltiin siinä hetkisen hintaa ja myyjä kertoi, että on kasattu jämäpaloista, ei ole riittänyt 100 pannan erään niin teki 20 pantaa halvemmalla. Eiköhän siinä sitten ihan perus musta nahkapanta ostettu Lyylille ja samalla isoveljeni koira Meiju sai myös uuden pannan.

Ja sitten itse asiaan. Tulihan sieltä kaupasta koluttua vähän muutakin. Näin oikein näpsäkät yksinkertaiset perus y-valjaat ja tarttui käteen. Hinnaksi tuli 24,60€ ja äippä kustansi, kiitos hänelle. Kun tulee päivittäin tehtyä etenkin Lyylin kanssa noita juoksulenkkejä. Itse ihan oman hyvän mielen takia ja tekee hyvää myös koiralle, että vähän lihaksia kasvaa niin ei viitti ihan pantaa käyttää ku kummiskin pienistä nykähdyksistä niskaa sattuu ja veto kohdistuu kurkkuun inhottavasti.
Käytiin niitä äsken testailemassa ja hyvin likka juoksi niitten kanssa. Itseasiammassa juoksu oli oikein kaunista katottavaa ja taitoi sillä itelläkin olla hyvä mieli, kun nätisti vierellä hölkkäsi.
Kuvaa tulee..

Neiti istuu nätisti ja erittäin järkevän näköisenä. Välisti mietin, että nauraako toi mulle, kun yritän epätoivosesti kuvata sitä salaman kanssa. Siinä ne valjaat jokatapauksessa on. Ei nyt valjaat nyt jokatapauksessa on. Vähän vinossa tosin, mutta ei takerruta pikkuseikkoihin.

Tänään olis Keltsun tokossa ollut idaria. Äää, harmittaa, mut päätös mikä päätös. Vielä tää viikko rauhaiseloa ja joka päivä 5 min tokoilua. Ensviikolla sitten ihmisten ilmoille.

Olihan mun sitten pakko kokeilla itse sitä idaria, neliö vaa ja sivujen väli 5m. Tein tosin vaan istuen ja maaten. sekä seisomista vedin ihan vain suorana pätkänä. Ei kierrosta tulis vielä mitään ku see kuikuilemaan taakse ja kääntyy ympäri.
Mut hyvin meni ja tyytyväisiä ollaan. Uudella pallolla palkkasin ja eikös se onnistunut senkin tennispallon heti ensikättelyssä hajoittamaan. Hyvä Lyyli, hieno tyttö ! :D

Tässä 40 min takaperin annoin pitkästä aikaa Lillin ja Lyylin painia. Voi sitä riemua, harmi vaan, että ulkona oli jo sen verran pimeähköä, ettei kuvia syntynyt.
Käytin sitten vielä molemmat lenkillä. Lyyli sai painella tiellä irti ja jahdata kiviä miten tahtoo. Lilli kulki tuttuun tapaan rauhallista vauhtia vierellä. Viikonloppuna täytyiskin viedä kummatki kunnon mettälenkille ja ottaa mammasta kuvia, kun syksyllä jäi kuvaukset vähemmälle.
Mainitsempa nyt tässäkin, että Lillin kanssa me ei siis harrasteta mitään. Pientä kotitokoa joskus vedetään, mutta se on vain lenkkiseurana ja tämä blogi painottuukin lähinnä Lyylin treenailuihin eikä niinkään Lilliin. Tein silti tämän kummankin koiran yhteiseksi, koska teksteissä ilmenee päivittäin kummiskin Lillin nimi, vaikka sitten vaan lenkin yhteydessä.


Pakko laittaa vielä syksynen kuva Lillistä. Sitä melkein jopa kiinnostaa posettaminen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti